Stalo žaidimai
Stalo žaidimai – populiarus laisvalaikio leidimo būdas su šeimos nariais, artimaisiais ar draugais. Stalo žaidimai garantuoja smagiai praleistą laiką, azartą, o kartais ir naujas žinias! Ir tai nepriklauso nuo žaidėjų skaičiaus – vienodai geras emocijas patirs pasirinkę žaidimus skirtus ir dviems, ir daugiau žaidėjų.

Rodyti daugiau/mažiau
Nors stalo žaidimai dabar yra labai populiarūs, tačiau kai kurie iš jų turi gilias istorines ištakas ir yra laikomi klasikiniais. Tai – šachmatai, domino ir kortų žaidimai. Ypatingą dėmesį jiems skiria Italų gamintojai. Jų kuriami klasikinio ir šiuolaikinio stiliaus šachmatai, šachmatų lentos bei kiti aksesuarai, domino, kortų žaidimai – itin aukštos kokybės, rankų darbo ir turintys meninę vertę. Klasikiniai stalo žaidimai kadaise buvo išskirtinai tik aukštuomenės pramoga, ilgainiui tapusi idealiu šeimos ar draugų laisvalaikio leidimo būdu, tačiau būtent klasikiniai stalo žaidimai reikalauja susikaupimo, išminties, įžvalgumo, strateginio mąstymo, todėl žaidimas, pagamintas iš itin aukštos kokybės medžiagų suteikia papildomą malonumą, kad ir kas tai būtų – šachmatai, pagaminti atkuriant istorinius mūšius ir veikėjus, o gal domino ar kortos prabangiame odiniame lagaminėlyje? Rinkitės patikusias, aukštos kokybės prekes iš HOBI.LT sau ir artimiesiems, nes klasikiniai stalo žaidimai – tai ne tik pramoga, bet ir subtili bei prabangi dovana visiems šachmatų, kortų ar domino entuziastams!

  • Šachmatai
    Šachmatai – vienas iš klasikinių stalo žaidimų, gerai žinomas ir mėgstamas iki šiol. Pasak legendos, šachmatai atsirado tuomet, kai Vakarų Indijos valdovas įsakė sukurti žaidimą, kurį žaidžiant reikėtų ypatingo susikaupimo, išminties, įžvalgumo bei strateginio mąstymo. Taip atsirado šachmatai – žaidimas, paremtas karo modeliu, nes pasak kūrėjo, būtent kare reikalingos tos pačios ypatybės, kurių valdovas tikėjęsis žaidime.

    Rodyti daugiau/mažiau
    Italų gamintojai skiria ypatingą dėmesį šiam žaidimui. Jų kuriami klasikinio ir šiuolaikinio stiliaus šachmatai, šachmatų lentos bei kiti žaidimui reikalingi aksesuarai, gaminami kruopščiai apgalvojant smulkiausias detales. Visos šachmatų figūros – maži rankų darbo meno kūriniai, o pilnas šachmatų rinkinys – tai garsių istorinių mūšių bei jų veikėjų reprodukcija. Jų gamybai naudojamos pačios aukščiausios kokybės mežiagos – vertinga mediena, brangieji akmenys ir taurieji metalai. HOBI.LT asortimente – šachmatai, žaidimo lentos ir stalai, magnetinių šachmatų rinkiniai bei žaidimui reikalingi aksesuarai iš Italijos. Pasirinkimas išties platus – mėgstantys žaisti keliaudami gali rinktis itin patogius magnetinių šachmatų rinkinius, vertinantys klasikinį šachmatų variantą – medinius jų komplektus, o ieškantys prabangos – šachmatus, dekoruotus auksu ir sidabru.

  • Domino
    Domino – stalo žaidimas kauliukais, skirtas dviems ir daugiau žaidėjų. Domino, kaip ir kiti klasikiniai stalo žaidimai, turi gilias istorines ištakas ir yra gerai žinomas bei mėgstamas stalo žaidimas iki šiol.
    Rinkitės itališkus Domino, pagamintą iš itin kokybiškų ir brangių medžiagų. Šie žaidimai pagaminti skiriant ypatingą dėmesį gamybos procesui – jie rankų darbo, o kiekviena detalė – kruopščiai apgalvota. Kauliukai supakuoti elegantiškame odiniame lagaminėlyje, todėl tai – ne tik žaidimas, bet ir subtili bei prabangi dovana tikriems domino entuziastams.
  • Kortų žaidimai ir Pokeris
    Kortų žaidimai – viena seniausių ir iki šiol populiari laisvalaikio leidimo forma artimųjų ar draugų rate. Kortų žaidimai garantuoja gerai praleistą laiką ir neabejotinai – azartą!
    Rodyti daugiau/mažiau
    Kortos – vienas iš klasikinių stalo žaidimų. Asilas, ragana, karas – gerai žinomi kortų žaidimai, tačiau žaidimų, kuriuos galima žaisti naudojant tradicinę kortų kaladę skaičiuojama daugiau nei keturiasdešimt! Todėl turėdami vos vieną kortų kaladę namuose ar išvykoje, nesunkiai rasite smagų užsiėmimą, tinkantį jūsų kompanijai, nes kortų žaidimai gali būti pasirenkami atsižvelgiant tiek į žaidėjų skaičių, tiek į žaidimo sudėtingumą – nuo itin paprastų iki reikalaujančių nemažai įgūdžių. HOBI.LT asortimente – Itališki kortų rinkiniai, supakuoti į elegantišką odinį lagaminėlį, kuris ras vietą namuose, bus patogus pasiimti į išvyką ir gali būti puikus dovanos pasirinkimas tikram kortų entuziastui! Italfama taip pat kuria ir pokerio rinkinius, kuriuose yra viskas, ko reikia – ir kortos, ir žaidimo žetonai, supakuoti į odinį lagaminėlį. Mėgstantys šį žaidimą pripažins, jog pokeris – įgūdžių reikalaujantis kortų žaidimas, tad jį žaisti su itin aukštos kokybės priemonėmis – dar didesnis malonumas. Kortų žaidimai ir pokeris iš HOBI.LT – puikus pasirinkimas žinantiems, jog stalo žaidimai – suartina, dovanoja geras emocijas ir palaiko azartišką atmosferą!
  • RPG Žaidimų kauliukai

    Išlaisvinkite atsitiktinumo galią su mūsų įvairiapusiška kauliukų kolekcija, pritaikyta tiek paprastiems žaidėjams, tiek atsidavusiems RPG entuziastams. Nuo klasikinių šešiabriaunių kauliukų iki sudėtingų daugiakampių RPG kauliukų - mūsų pasirinkimas žada tikslumą, pusiausvyrą ir šiek tiek magijos. Nesvarbu, ar leidžiatės į epinį stalo nuotykį, strateguojate stalo žaidimą, ar mokotės tikėtinumo, mūsų kauliukai bus jūsų palydovai kiekviename metime. Jie pagaminti taip, kad būtų aiškūs ir patvarūs, ir yra ne tik žaidimo elementai, bet ir pasakotojai, kurie kiekvieną metimą paverčia pasakojimu, laukiančiu savo eilės.

337 - 384 iš 829 prekių
  • 618,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Prabangūs žalvariniai šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta retos ir brangios guobos medienos. Kiekvienas medinis langelis - suleistas rankomis. Karaliaus figūros aukštis: 6.5cm.Šachmatų lentos skersmuo: 39cmPagaminta Italijoje.

    618,00 €
  • 282,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Metaliniai rankomis spalvinti šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta odos pakaitalo. Karaliaus figūros aukštis: 7.5cm.Šachmatų lentos matmenys: 35x35x4cmPagaminta Italijoje.

    282,00 €
  • 412,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos meniškos šachmatų figūros. Puiki verslo dovana. Kokybiška rankų darbo žaidimo lenta iš odos pakaitalo. Karaliaus figūros aukštis: 12.5cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 45x45cmPagaminta Italijoje.

    412,00 €
  • 264,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos šachmatų figūros su odos pakaitalo lenta ir dėže. Puiki verslo dovana. Karaliaus figūros aukštis: 8cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 35x35Pagaminta Italijoje.

    264,00 €
  • 571,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis pagaminti praktiški ir kokybiški klasikiniai šachmatai su medine žaidimo lenta. Šachmatų figūrėlės yra magnetinės. + ŠAŠKĖS + NARDAIŠachmatų lentos išmatavimai: 46x46x3Karaliaus figūrėlės aukštis: 9.5cm.Pagaminta Italijoje.

    571,00 €
  • 237,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės.Karalius:7.5 cm - skersmuo: 2.4cm.Romėnai prieš Barbarus tematika.Šachmatų lenta pagaminta iš dirbtinės odos.Pagaminta Italijoje.

    237,00 €
  • 376,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės/medinės.Karalius:10cm - skersmuo: 2.9cm.Arabiškos stilistikos figūrėlių rinkinys.Medinė šachmatų lenta su žalvario efektu.Pagaminta Italijoje.

    376,00 €
  • 696,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Mediniai itin kokybiški rankų darbo drožinėti šachmatai su žaidimo lenta.Karaliaus aukštis: 10.5cm.Rankų darbo šachmatų lenta. Pagaminta iš natūralios odos.Pagaminta Italijoje.

    696,00 €
  • 816,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros pagamintos iš žalvario. Padengtos tikru auksu ir sidabru.Karalius: 7.5cm.Medinė šachmatų lenta. Nupoliruota iki blizgesio.Pagaminta Italijoje.

    816,00 €
  • 27,70 € Pristatymas per 2-7d.d.

    „Harmony Collection“ iškilmingai mini mūsų planetos gamtos išteklius keturiomis unikaliomis kaladėmis, atstovaujančiomis jūrą, žemę, orą ir kosmosą. Kartu jos įkūnija mūsų vienybę, matomą iš dangaus. Išsamios kolekcijos detalės leis jums vėl ir vėl atrasti naujų elementų. Nuo svarbių istorijos veikėjų iki popkultūros nuorodų - viskas yra užuominos į...

    27,70 €
  • 9,59 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Šios kortos yra perkamiausios pokerio kortos pasaulyje. Bicycle Rider Standard yra aukštos kokybės pokerio kortos už prieinamą kainą. Puikiai tinka pokerio mėgėjams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės kortos....

    9,59 €
  • 8,38 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Bicycle Tally-Ho yra aukštos kokybės pokerio kortos už prieinamą kainą puikiai tinkančios ir magijos triukams atlikti. Klasikinė, elegantiška kortų nugarėlė. Kortos rekomenduojamos pokerio mėgėjams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas:...

    8,38 €
  • 10,49 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Drakonas - Mitologinė butybė, legendinis tvarinys su stebuklingomis savybėmis, kuris vis dar kelia smalsumą, magnetizmą ir trauką. Šis mitologinis kūrinys dažnai atlieka svarbų vaidmenį kaip Dievas ar lobių globėjas, arba kaip monstras ir galingas priešas. Be to, jam priskiriamos teigiamos savybės, tokios kaip didžioji išmintis ir žinios, bet ir neigiamos...

    10,49 €
  • 9,59 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Šios kortos yra perkamiausios pokerio kortos pasaulyje. Bicycle Rider Standard yra aukštos kokybės pokerio kortos už prieinamą kainą. Puikiai tinka pokerio mėgėjams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės kortos....

    9,59 €
  • 17,99 € Pavėlavote - išparduota

    Fournier 2500 Standard Index - 100% plastikinės pokerio kortos. Fournier kortos yra laikomos vienomis geriausių ir kokybiškiausių kortų visame pasaulyje. Šios kortos atitinka kazino reikalavimus. Rekomenduojamos pokerio profesionalams. Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė...

    17,99 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Contraband - tai Didžiojoje Britanijoje menininko Joe White sukurtos kortos. Šios kortos įkvėptos slaptų draugijų veiklos, sąmokslo teorijų ir visko, kas nežinoma. Kiekvienos kaladės kortos dizainas apgalvotas iki menkiausio brūkšnelio. Slapti piešiniai slepiasi po dizainu - tik gerai ištyrinėjus kortą galima išvysti paslapties veidą!Sudėtis: 52 kortos +...

    19,99 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Jamesas Bondas pirmą kartą mūsų ekranuose pasirodė klasikiniame 1962 m. Filme „Dr. Nr. 58“. Po 58 metų 007 vis dar yra mėgstamiausias slaptasis agentas. Švenčiant mylimosios Jameso Bondo serijos dvidešimt penktąją dalį „Nėra laiko mirti“, Theory11 išdidžiai pristato Jameso Bondo 007 žaidimo kortas.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5...

    19,99 €
  • 11,39 € Pavėlavote - išparduota

    Žymiausi išradėjai ir žmonės, prisidėję prie pasaulio gerinimo. Kiekvienoje kaladėje yra spalvoti 13-os pagerbtų asmenų portretai ir pabrėžiami jų pasiekimai. Tinka visiems kortų žaidimams.Sudėtis: 52 kortos.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.25" x 3.5"). Kaladės svoris: 99 g.Pagrindinė spalva: violetinė.Plastiku aptrauktos popierinės kortos. Pagaminta...

    11,39 €
  • 12,49 € Pavėlavote - išparduota

    Šioje patriotinėje kaladėje yra spalvoti plakatai iš karinių verbavimo kampanijų skelbimų ir karo viešųjų paslaugų programų. Kortose demonstruojami nuotaiką skatinantys šūkiai, raginantys piliečius remti karo pastangas perkant karo obligacijas ir auginant pergalių sodus. Daugelis įdarbinimo plakatų yra žinomi ir ikoniški, įskaitant originalų Uncle Sam...

    12,49 €
  • 97,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO aukso ir sidabro sluoksniu. Išlietos iš žalvario lydynio. Karaliaus figūrėlės aukštis: 2.5cmŠachmatų lenta pagaminta iš prabangaus Murano stiklo. Žalia+Balta. Šachmatų lentos išmatavimai: 18x18x1.7cmPagaminta Italijoje.

    97,00 €
  • 971,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Prabangūs žalvariniai/mediniai šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta iš ypač prabangios GUOBOS medienos. Karaliaus figūros aukštis: 9.9cm.Šachmatų lentos matmenys: 61x61cmPagaminta Italijoje.

    971,00 €
  • 705,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Įspūdingi metaliniai rankomis spalvinti šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta iš ypač retos ir prabangios Kukmedžio medienos. Karaliaus figūros aukštis: 12.5cm.Šachmatų lentos matmenys: 51x51cmPagaminta Italijoje.

    705,00 €
  • 471,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos meniškos šachmatų figūros. Kokybiška lenta iš prabangios Japoniškojo Klevo Medienos. Karaliaus figūros aukštis: 7.5cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 42x42cmPagaminta Italijoje.

    471,00 €
  • 7 250,00 € Susisiekite dėl pristatymo termino

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO 24 karatų aukso sluoksniu. Išlietos iš bronzos lydynio pagal tradicinę technologiją. Karaliaus figūrėlės aukštis: 10cmŠachmatų lentos išmatavimai: 61x61x11.5cmPagaminta Italijoje. Šie šachmatai gaminami pagal individualų užsakymą.

    7 250,00 €
  • 492,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankų darbo klasikiniai mediniai šachmatai su medine žaidimo lenta. Puikiai tinka dovanoti arba norintiems pradėti žaisti šachmatais. Karaliaus figūrėlės aukštis: 13cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 53x53cm. Langelis: 5x5cmPagaminta Italijoje.

    492,00 €
  • 277,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės.Karalius: 4.8cm - skersmuo: 1.9cm.Rankų darbo medinė šachmatų lenta.Pagaminta Italijoje.

    277,00 €
  • 546,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės.Karalius: 10.0cm - skersmuo: 2.9cm.Arabiško stiliaus figūrėlės.Guobos medienos šachmatų lenta. Blizgi.Pagaminta Italijoje.

    546,00 €
  • 205,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Medienos ir metalo šachmatai su žaidimo lenta.Šachmatų lenta pagaminta iš natūralios medienos.Pagaminta Italijoje.

    205,00 €
  • 1 306,40 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Alaviniai šachmatai padengti tikru auksu ir sidabru.Karaliaus aukštis: 9cm.Unikali medinė/marmurinė šachmatų lenta. Matmenys: 50x50x8cm. Kvadratas: 4.5cm.Pagaminta Italijoje.

    1 306,40 €
  • 249,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros pagamintos iš metalo.Karalius: 7.5cm.Šachmatų lenta iš odos pakaitalo. Išmatavimai: 35x35x4cm - kvadratas: 3.5cm. Į komplektą įeina šaškės. Pagaminta Italijoje.

    249,00 €
  • 15,39 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Pagaminta bendradarbiaujant su populiaria NOC žaidimų kortų franšize, kurią įkūrė magas Alex Pandrea. Spalvų paletės buvo sukurtos žaidimų menui ir įkvėptos natūralių dykumos saulėlydžio ir atogrąžų miškų. Naujoviška pakuotė - lazeriu išpjaustyta dėžutė, kuri gražiai įrėmina spalvų perėjimą nuo šviesios iki tamsios. Į kiekvieną kaladę įeina išskirtinis...

    15,39 €
  • 17,08 € Pavėlavote - išparduota

    Tik JAV esančioje kompanijoje gaminamos žaidimų kortos su MetalLuxe™ technologija pasižymi idealiu lankstumu ir ypatingu patvarumu. Štampuotos tikru metalu jos pasiekia akinantį blizgesį! Išskirtinė kokybė! Matinis prabangus kaladės paviršius, o jos šonuose informacija apie panaudotas gamybos technologijas. Taip pat štampas patvirtinantis kaladės...

    17,08 €
  • 10,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Paklyskite kosmoso platybėse su šiomis nustabiai ir unikaliai iliustruotomis kortomis. Tai kortos, kurių dizainas ir spalvos yra įkvėptos pačių nuostabiausių ir paslaptingiausių objektų galaktikoje - juodųjų skylių.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: juoda.Indeksas:...

    10,99 €
  • 9,88 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Ši aukščiausios kokybės kortų kaladė, be abejo, yra „Rider Backs“, tačiau, atsižvelgiant į magus, kortos buvo gerokai patobulintos. Čia pateikiami du kortas keičiantys aspektai: kortos atspausdintos ant plonesnio popieriaus, suteikia išskirtinį naują pojūtį kortoms, kurios yra lanksčios, švelnios ir pagerins bet kokią magišką veiklą. Kortos tradiciškai...

    9,88 €
  • 17,08 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Bicycle ir Shin Lim kartu sukuria magiją šioje gražioje, bendrai sukurtoje kaladėje. Bicycle Shin Lim yra žaidžiama kortų kaladė su išblukusia 10 širdžių korta, kuri padės entuziastams atlikti triuką, kurį Shin Lim išmokys padaryti! Viduje esantis QR kodas nukreips vartotojus į privatų vaizdo įrašą, kuriame Shin žingsnis po žingsnio atskleis savo...

    17,08 €
  • 7,99 € Pavėlavote - išparduota

    Profesionalių bridžo kortų kaladė. Fournier kortos yra laikomos vienomis geriausių ir kokybiškiausių kortų visame pasaulyje. Rekomenduojamos bridžo profesionalams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 57.15 x 88.9 mm (2.25" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: raudona.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės...

    7,99 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    National kortos yra įkvėptos mistika. Kortų dėžutė padengta aukso ir juodos spalvos folijos piešiniais išorėje ir viduje, kurie sukuria išskirtinį šių kortų patrauklumą.Nei vienas šių kortų kampelis neliko nepaliestas dizainerio! Net tūzai, džokeriai yra užpildyti spalvingomis iliustracijomis įkvėptomis mistika.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos...

    19,99 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    "The Beatles" - viena populiariausių visų laikų muzikos grupių. Theory 11 pristato jų garbei sukurtas žaidimo kortas. Dėžutės ir kortų dizainas remiasi legendinės grupės istorija ir jų palikimu pop muzikai bei visai muzikos industrijai. Nuo grupės pradžios Liverpulyje iki tapimo tarptautiniu fenomenu žinomu visame pasaulyje. Ryškių spalvų kortų dėžutės...

    19,99 €
  • 11,39 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Kortos iš Amerikos pilietinio karo serijos, pagerbia visus ten dalyvavusius asmenis. Kiekviena kortų kaladė turi instrukcinį gidą. Visos šios kortos gali būti naudojamos daugeliui standartinių kortų žaidimų.Sudėtis: 54 kortos.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.25" x 3.5"). Kaladės svoris: 98 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Plastiku aptrauktos popierinės...

    11,39 €
  • 749,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Įspūdingi metaliniai šachmatai. Imperatoriško stiliaus ypač prabangi šachmatų lenta pagaminta iš metalo ir medienos. Su Romos Imperijos motyvais. Karaliaus figūros aukštis: 12cm.Šachmatų lentos matmenys: 43.5x43.5cmPagaminta Italijoje.

    749,00 €
  • 243,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos šachmatų figūros su odos pakaitalo lenta. Puiki verslo dovana. Karaliaus figūros aukštis: 8cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 33x33Pagaminta Italijoje.

    243,00 €
  • 472,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos šachmatų figūros su prabangia žaidimo lenta iš Japoniškojo Klevo medienos. Puiki verslo dovana. Karaliaus figūros aukštis: 8cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 42x42Pagaminta Italijoje.

    472,00 €
  • 320,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos šachmatų figūros su dailia medine žaidimo lenta. Puiki verslo dovana. Karaliaus figūros aukštis: 13cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 50x50Pagaminta Italijoje.

    320,00 €
  • 5 875,00 € Susisiekite dėl pristatymo termino

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO 24 karatų aukso sluoksniu. Išlietos iš bronzos lydynio pagal tradicinę technologiją. Karaliaus figūrėlės aukštis: 11.9cmŠachmatų lentos išmatavimai: 50x50x9cmPagaminta Italijoje. Šie šachmatai gaminami pagal individualų užsakymą.

    5 875,00 €
  • 11 874,94 € Susisiekite dėl pristatymo termino

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO 24 karatų aukso sluoksniu. Išlietos iš bronzos lydynio pagal tradicinę technologiją. Karaliaus figūrėlės aukštis: 15cmŠachmatų lentos išmatavimai: 63x63cmPagaminta Italijoje. Šie šachmatai gaminami pagal individualų užsakymą.

    11 874,94 €
  • 197,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės.Karalius: 8.2cm - skersmuo: 2.3cm.Napoleono kariuomenės tematikos figūrėlės.Šachmatų lenta pagaminta iš dirbtinės odos.Pagaminta Italijoje.

    197,00 €
  • 337,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės.Karalius: 10.0cm - skersmuo: 3.0cm.Juodai/auksinė dirbtinės odos šachmatų lenta.Pagaminta Italijoje.

    337,00 €
  • 1 040,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Žalvarinės Persiško stiliaus šachmatų figūros. Padengots TIKRO aukso ir sidabro sluoksniu.Karalius: 9.0cm - skersmuo: 3.2cm.Medinė šachmatų lenta su stalčiumi figūroms susidėti. Marmurinis lentos paviršius.Pagaminta Italijoje.

    1 040,00 €
337 - 384 iš 829 prekių