Stalo žaidimai
Stalo žaidimai – populiarus laisvalaikio leidimo būdas su šeimos nariais, artimaisiais ar draugais. Stalo žaidimai garantuoja smagiai praleistą laiką, azartą, o kartais ir naujas žinias! Ir tai nepriklauso nuo žaidėjų skaičiaus – vienodai geras emocijas patirs pasirinkę žaidimus skirtus ir dviems, ir daugiau žaidėjų.

Rodyti daugiau/mažiau
Nors stalo žaidimai dabar yra labai populiarūs, tačiau kai kurie iš jų turi gilias istorines ištakas ir yra laikomi klasikiniais. Tai – šachmatai, domino ir kortų žaidimai. Ypatingą dėmesį jiems skiria Italų gamintojai. Jų kuriami klasikinio ir šiuolaikinio stiliaus šachmatai, šachmatų lentos bei kiti aksesuarai, domino, kortų žaidimai – itin aukštos kokybės, rankų darbo ir turintys meninę vertę. Klasikiniai stalo žaidimai kadaise buvo išskirtinai tik aukštuomenės pramoga, ilgainiui tapusi idealiu šeimos ar draugų laisvalaikio leidimo būdu, tačiau būtent klasikiniai stalo žaidimai reikalauja susikaupimo, išminties, įžvalgumo, strateginio mąstymo, todėl žaidimas, pagamintas iš itin aukštos kokybės medžiagų suteikia papildomą malonumą, kad ir kas tai būtų – šachmatai, pagaminti atkuriant istorinius mūšius ir veikėjus, o gal domino ar kortos prabangiame odiniame lagaminėlyje? Rinkitės patikusias, aukštos kokybės prekes iš HOBI.LT sau ir artimiesiems, nes klasikiniai stalo žaidimai – tai ne tik pramoga, bet ir subtili bei prabangi dovana visiems šachmatų, kortų ar domino entuziastams!

  • Šachmatai
    Šachmatai – vienas iš klasikinių stalo žaidimų, gerai žinomas ir mėgstamas iki šiol. Pasak legendos, šachmatai atsirado tuomet, kai Vakarų Indijos valdovas įsakė sukurti žaidimą, kurį žaidžiant reikėtų ypatingo susikaupimo, išminties, įžvalgumo bei strateginio mąstymo. Taip atsirado šachmatai – žaidimas, paremtas karo modeliu, nes pasak kūrėjo, būtent kare reikalingos tos pačios ypatybės, kurių valdovas tikėjęsis žaidime.

    Rodyti daugiau/mažiau
    Italų gamintojai skiria ypatingą dėmesį šiam žaidimui. Jų kuriami klasikinio ir šiuolaikinio stiliaus šachmatai, šachmatų lentos bei kiti žaidimui reikalingi aksesuarai, gaminami kruopščiai apgalvojant smulkiausias detales. Visos šachmatų figūros – maži rankų darbo meno kūriniai, o pilnas šachmatų rinkinys – tai garsių istorinių mūšių bei jų veikėjų reprodukcija. Jų gamybai naudojamos pačios aukščiausios kokybės mežiagos – vertinga mediena, brangieji akmenys ir taurieji metalai. HOBI.LT asortimente – šachmatai, žaidimo lentos ir stalai, magnetinių šachmatų rinkiniai bei žaidimui reikalingi aksesuarai iš Italijos. Pasirinkimas išties platus – mėgstantys žaisti keliaudami gali rinktis itin patogius magnetinių šachmatų rinkinius, vertinantys klasikinį šachmatų variantą – medinius jų komplektus, o ieškantys prabangos – šachmatus, dekoruotus auksu ir sidabru.

  • Domino
    Domino – stalo žaidimas kauliukais, skirtas dviems ir daugiau žaidėjų. Domino, kaip ir kiti klasikiniai stalo žaidimai, turi gilias istorines ištakas ir yra gerai žinomas bei mėgstamas stalo žaidimas iki šiol.
    Rinkitės itališkus Domino, pagamintą iš itin kokybiškų ir brangių medžiagų. Šie žaidimai pagaminti skiriant ypatingą dėmesį gamybos procesui – jie rankų darbo, o kiekviena detalė – kruopščiai apgalvota. Kauliukai supakuoti elegantiškame odiniame lagaminėlyje, todėl tai – ne tik žaidimas, bet ir subtili bei prabangi dovana tikriems domino entuziastams.
  • Kortų žaidimai ir Pokeris
    Kortų žaidimai – viena seniausių ir iki šiol populiari laisvalaikio leidimo forma artimųjų ar draugų rate. Kortų žaidimai garantuoja gerai praleistą laiką ir neabejotinai – azartą!
    Rodyti daugiau/mažiau
    Kortos – vienas iš klasikinių stalo žaidimų. Asilas, ragana, karas – gerai žinomi kortų žaidimai, tačiau žaidimų, kuriuos galima žaisti naudojant tradicinę kortų kaladę skaičiuojama daugiau nei keturiasdešimt! Todėl turėdami vos vieną kortų kaladę namuose ar išvykoje, nesunkiai rasite smagų užsiėmimą, tinkantį jūsų kompanijai, nes kortų žaidimai gali būti pasirenkami atsižvelgiant tiek į žaidėjų skaičių, tiek į žaidimo sudėtingumą – nuo itin paprastų iki reikalaujančių nemažai įgūdžių. HOBI.LT asortimente – Itališki kortų rinkiniai, supakuoti į elegantišką odinį lagaminėlį, kuris ras vietą namuose, bus patogus pasiimti į išvyką ir gali būti puikus dovanos pasirinkimas tikram kortų entuziastui! Italfama taip pat kuria ir pokerio rinkinius, kuriuose yra viskas, ko reikia – ir kortos, ir žaidimo žetonai, supakuoti į odinį lagaminėlį. Mėgstantys šį žaidimą pripažins, jog pokeris – įgūdžių reikalaujantis kortų žaidimas, tad jį žaisti su itin aukštos kokybės priemonėmis – dar didesnis malonumas. Kortų žaidimai ir pokeris iš HOBI.LT – puikus pasirinkimas žinantiems, jog stalo žaidimai – suartina, dovanoja geras emocijas ir palaiko azartišką atmosferą!
  • RPG Žaidimų kauliukai

    Išlaisvinkite atsitiktinumo galią su mūsų įvairiapusiška kauliukų kolekcija, pritaikyta tiek paprastiems žaidėjams, tiek atsidavusiems RPG entuziastams. Nuo klasikinių šešiabriaunių kauliukų iki sudėtingų daugiakampių RPG kauliukų - mūsų pasirinkimas žada tikslumą, pusiausvyrą ir šiek tiek magijos. Nesvarbu, ar leidžiatės į epinį stalo nuotykį, strateguojate stalo žaidimą, ar mokotės tikėtinumo, mūsų kauliukai bus jūsų palydovai kiekviename metime. Jie pagaminti taip, kad būtų aiškūs ir patvarūs, ir yra ne tik žaidimo elementai, bet ir pasakotojai, kurie kiekvieną metimą paverčia pasakojimu, laukiančiu savo eilės.

289 - 336 iš 829 prekių
  • 9,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Kortos su nugarėle, bet su tuščiu priekiu, skirtos kortų triukams atlikti. Kaladė kuri atveria begalę naujų galimybių įvairiems kortų triukams atlikti!Sudėtis: 56 kortos.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės kortos. Air-Cushion...

    9,99 €
  • 12,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    "Bicycle®" žaidimo kortos yra žaidimų tradicijos dalis.Populiariausios pokerio kortos pasaulyje.Sudėtis: 57 kortos.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna/raudona.Indeksas: jumbo.Plastiku aptrauktos popierinės kortos. Air-Cushion apdaila.Pagaminta JAV.Originalus Bicycle® produktas.Tinka: pokeriui,...

    12,99 €
  • 9,59 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Šios kortos yra perkamiausios pokerio kortos pasaulyje. Bicycle Rider Standard yra aukštos kokybės pokerio kortos už prieinamą kainą. Puikiai tinka pokerio mėgėjams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės kortos....

    9,59 €
  • 8,89 € Pavėlavote - išparduota

    54 nuostabiais piešiniais iliustruotos žaidimų kortos. Laiko patikrintos senovinės Indijos kortų kaladės reprodukcija, kurioje meilės aforizmai aprašyti neįtikėtiname Vatsyayana Mallanaga tekste.Sudėtis: 54 kortos.Kortos išmatavimai: 88 x 58 mm (2.28" x 3.46"). Kaladės svoris: 106 g.Pagrindinė spalva: įvairios.Plastiku aptrauktos popierinės kortos....

    8,89 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Citizens - tai vienos rafinuočiausių ir kvapą gniaužiančių kada nors pagamintu Theory11 kortų kaladžių. Iliustruotos amerikiečių menininko Kevin Cantrell, kiekviena kortų dalelė pagaminta su didžiausiu kruopštumu ir atidumu.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva:...

    19,99 €
  • 24,19 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Pamirškite savo vidinį nerimą ir prisijunkite prie Pirmosios tvarkos arba palaikykite tvarką galaktikoje kartu su imperatoriaus Palpatine'o imperatoriškaja armija. „Dark Side“ kortų kaladėje yra Darto Vaderio šviesos kardas, Mirties žvaigždė ir Imperijos žvaigždžių laivų parkas. "Jūs nežinote tamsiosios pusės galios!".Sudėtis: 52 kortos + 2...

    24,19 €
  • 11,39 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Susipažinkite su garsiausiais pasaulio tyrinėtojais! Šioje kortų kaladėje rasite Aleksandrą Didįjį, Samuelį de Champlainą, Kristupą Kolumbą, serą Francisą Drake'ą, Leifą Ericsoną, Marco Polo ir kt. Kiekvienoje kortoje aprašoma tai, dėl ko kiekvienas iš šių tyrinėtojų yra labiausiai žinomas, jų gyvenimų datos ir kitos įdomios smulkmenos. Tinka visiems...

    11,39 €
  • 12,49 € Pavėlavote - išparduota

    Ši žaidimų kortų kaladė, demonstruojanti klasikinius amerikietiškus ir europietiškus automobilius, buvo sukurta iš Player’s Tobacco Company 1937 serijos automobilių. Idealiai tinka kolekcininkams. 54 kortų kaladė tinka daugeliui kortų žaidimų.Sudėtis: 54 kortos.Išmatavimai: 6.35 x 8.89 cm. Kaladės svoris: 100 g.Plastiku aptrauktos popierinės kortos....

    12,49 €
  • 1 179,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Prabangūs žalvario lydinio šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta iš ypač prabangios JAPONIŠKO KLEVO medienos. Karaliaus figūros aukštis: 9.9cm.Šachmatų lentos matmenys: 51x51cmPagaminta Italijoje.

    1 179,00 €
  • 546,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Įspūdingi metaliniai rankomis spalvinti šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta iš ypač retos ir prabangios Kukmedžio medienos. Karaliaus figūros aukštis: 9.5cm.Šachmatų lentos matmenys: 42x42cmPagaminta Italijoje.

    546,00 €
  • 342,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Metaliniai šachmatai. Šachmatų lenta pagaminta iš tikros odos. Karaliaus figūros aukštis: 7.5cm.Šachmatų lentos matmenys: 42x42cmPagaminta Italijoje.

    342,00 €
  • 252,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos meniškos šachmatų figūros. Kokybiška lenta iš odos pakaitalo. Karaliaus figūros aukštis: 7.5cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 40x40cmPagaminta Italijoje.

    252,00 €
  • 429,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos šachmatų figūros su žaidimo lenta ir prabangi riešutmedžio dėžė su tikros odos vidumi. Puiki verslo dovana. Karaliaus figūros aukštis: 8cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 38x38Pagaminta Italijoje.

    429,00 €
  • 2 750,00 € Susisiekite dėl pristatymo termino

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO 24 karatų aukso sluoksniu. Išlietos iš bronzos lydynio pagal tradicinę technologiją. Karaliaus figūrėlės aukštis: 7cmŠachmatų lentos išmatavimai: 34x34x6.5cmPagaminta Italijoje.Šie šachmatai gaminami pagal individualų užsakymą.

    2 750,00 €
  • 7 250,00 € Susisiekite dėl pristatymo termino

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO 24 karatų aukso sluoksniu. Išlietos iš bronzos lydynio pagal tradicinę technologiją. Karaliaus figūrėlės aukštis: 11.8cmŠachmatų lentos išmatavimai: 58x58x10.5cmPagaminta Italijoje. Šie šachmatai gaminami pagal individualų užsakymą.

    7 250,00 €
  • 139,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis pagaminti praktiški ir kokybiški klasikiniai šachmatai su medine žaidimo lenta. Puikiai tinka dovanoti. Šachmatų figūrėlės yra magnetinės. Karaliaus figūrėlės aukštis: 3.3cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 19x19x3.5Pagaminta Italijoje.

    139,00 €
  • 256,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės su medienos elementais.Karalius:7.5cm - skersmuo: 2.5cm.Rankų darbo klasikinės šachmatų figūrėlės.Medinė šachmatų lenta žalvario efekto apdaila.Pagaminta Italijoje.

    256,00 €
  • 546,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės/medinės.Karalius: 10.9cm - skersmuo: 3.2cm.Tematika: Marija Stiuart - Škotijos karalienė.Specialios versijos unikali guobos medienos šachmatų lenta.Pagaminta Italijoje.

    546,00 €
  • 972,90 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Alaviniai šachmatai padengti tikru auksu ir sidabru.Karaliaus aukštis: 7.6cm.Unikali medinė poliruota šachmatų lenta. Matmenys: 50x50x2cm. Kvadratas: 4.5cm.Pagaminta Italijoje.

    972,90 €
  • 237,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros pagamintos iš metalo.Karalius: 7.5cm.Šachmatų lenta iš odos pakaitalo. Išmatavimai: 35x35x4cm - kvadratas: 3.5cm. Į komplektą įeina šaškės. Pagaminta Italijoje.

    237,00 €
  • 32,69 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Lady Moon tai "Triple Goddess" archetipas ir yra dieviškoji moteriškumo išraiška visais jos gyvenimo etapais. Atraskite istoriją kiekvienoje iš šių kortų. Iliustravo Kelly Thorn Brukline, Niujorke, kaladę sukūrė „Art of Play“ su įspūdingomis detalėmis. „Lady Moon Playing Cards“ yra stebuklas, įkvėptas šventos trejybės mitologijos. Tvariai gaminama...

    32,69 €
  • 9,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Double Back kortos yra skirtos kortų triukams atlikti. Kaladėje 52 kortos. Kiekviena korta iš abiejų pusių atspausdinta kaip įprastos kortos nugarėlė.Kaladė, kuri atveria begalę naujų galimybių įvairiems kortų triukams atlikti.Sudėtis: 52 kortos.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Plastiku...

    9,99 €
  • 14,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Bicycle Rider Back Stripper Standard Index plastiku aptrauktos kortos skirtos kortų triukams atlikti.Šių kortų vienas galas yra platesnis už kitą galą, kortos pritaikytos greitam ir patogiam valdymui.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 11.5 x 18 cm (4.5" x 7.1"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas:...

    14,99 €
  • 11,19 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Šiose žaidimo kortose atsispindi šviečiantys dangaus kūnai, kurie gali būti matomi tik kosmose. Dabar kosmoso platybės ir jo šviečiantys dangaus kamuoliai bei susidarę spalvų sūkuriai pavaizduoti ant kortų nugarėlių. Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 88 x 58 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 98 g.Pagrindinė spalva: spalvota.Indeksas:...

    11,19 €
  • 17,08 € Pristatymas per 2-7d.d.

    „Bicycle®“ ir „Universal® Pictures“ bendradarbiavo, norėdami pristatydami žaidimų kortas, įkvėptas mylimo 1985 m. filmo „Atgal į ateitį“! Ši BTTF kaladė suteikia tikrai aukščiausios kokybės patirtį – verta papildyti bet kurią žaidimo kortų kolekciją. Šios Bicycle „Back To The Future“ kortos sujungia šio ikoninio filmo vizualinį identitetą su tradiciniais...

    17,08 €
  • 7,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Profesionalių bridžo kortų kaladė. Fournier kortos yra laikomos vienomis geriausių ir kokybiškiausių kortų visame pasaulyje. Rekomenduojamos bridžo profesionalams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 57.15 x 88.9 mm (2.25" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: mėlyna.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės...

    7,99 €
  • 17,90 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Liudijimas apie laikus, kai būrimas buvo praktikuojamas žaidimo kortomis, o ne visiems žinomais Arkanais. Šioje „Old Cartomancy“ linijos kaladėje yra 40 kortų, kurios pranoksta šiuolaikinius ezoterinius kanonus ir sugrąžina senovės būrimo tradiciją.Sudėtis: 40 kortos.Kortos išmatavimai:7 x 1.1 cm. Kaladės svoris: 150 g.Pagrindinė spalva:...

    17,90 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Per metų metus nesiliaujantį Theory11 plėtimąsi buvo sukurtos ir iki menkiausio brūkšnelio ištobulintos Union kortos. Tai jūsų šansas turėsi savo istorijos dalelę!Blizgi, aukso spalvos folija įspauduota ant juodo, FSC sertifikuoto popieriaus.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė...

    19,99 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    "The Beatles" - viena populiariausių visų laikų muzikos grupių. Theory 11 pristato jų garbei sukurtas žaidimo kortas. Dėžutės ir kortų dizainas remiasi legendinės grupės istorija ir jų palikimu pop muzikai bei visai muzikos industrijai. Nuo grupės pradžios Liverpulyje iki tapimo tarptautiniu fenomenu žinomu visame pasaulyje. Ryškių spalvų kortų dėžutės...

    19,99 €
  • 11,39 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Kortos iš Amerikos pilietinio karo serijos, pagerbia visus ten dalyvavusius asmenis. Kiekviena kortų kaladė turi instrukcinį gidą. Visos šios kortos gali būti naudojamos daugeliui standartinių kortų žaidimų. Šiose kortose yra pavaizduojamas svarbus 13 didvyriškų moterų indėlis per pilietinį karą.Sudėtis: 54 kortos.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.25"...

    11,39 €
  • 12,49 € Pavėlavote - išparduota

    Visa kortų kaladė su daugiau nei 55 iliuzijomis ir vizualinėmis keistenybėmis bei paaiškinimų knygele.Kaladę sudaro: 55 kortos, informacinis bukletas.Kortų išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 113 g.Pagrindinė spalva: daugiaspalvė.Indeksas: standard.Plastiku aptrauktos popierinės kortos.Tinka: kortų žaidimams, triukams,...

    12,49 €
  • 542,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Įspūdingi metaliniai šachmatai. BALTA šachmatų lenta pagaminta iš medienos. Su graikiškais motyvais. Karaliaus figūros aukštis: 12cm.Šachmatų lentos matmenys: 50x50cmPagaminta Italijoje.

    542,00 €
  • 636,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Žalvariniai Rytietiško stiliaus šachmatai su mediniais elementais. Šachmatų lenta pagaminta iš tikros odos. Karaliaus figūros aukštis: 9.9cm.Šachmatų lentos matmenys: 53x53cmPagaminta Italijoje.

    636,00 €
  • 592,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Rankomis spalvintos šachmatų figūros su įspūdinga Japoniškojo Klevo medienos žaidimo lenta. Puiki verslo dovana. Karaliaus figūros aukštis: 12cm.Šachmatų lentos išmatavimai: 51x51Pagaminta Italijoje.

    592,00 €
  • 5 750,00 € Susisiekite dėl pristatymo termino

    Šachmatų figūros padengtos TIKRO 24 karatų aukso sluoksniu. Išlietos iš bronzos lydynio pagal tradicinę technologiją. Karaliaus figūrėlės aukštis: 10cmŠachmatų lentos išmatavimai: 48x48x11cmPagaminta Italijoje. Šie šachmatai gaminami pagal individualų užsakymą.

    5 750,00 €
  • 327,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros - metalinės.Karalius:10.0cm - skersmuo: 3.0cm.Rudai/juoda dirbtinės odos šachmatų lenta.Pagaminta Italijoje.

    327,00 €
  • 1 040,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Žalvarinės Persiško stiliaus šachmatų figūros. Padengots TIKRO aukso ir sidabro sluoksniu.Karalius: 9.0cm - skersmuo: 3.2cm.Medinė šachmatų lenta su stalčiumi figūroms susidėti. Marmurinis lentos paviršius.Pagaminta Italijoje.

    1 040,00 €
  • 386,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Mediniai rankų darbo drožinėti šachmatai su žaidimo lenta.Karaliaus aukštis: 11.5cm.Šachmatų lenta pagaminta iš natūralios odos.Pagaminta Italijoje.

    386,00 €
  • 5 775,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Teminiai ypatingos prabangos šachmatai pagaminti iš bronzos ir padengti TIKRU auksu bei sidabru. Kiekviena figūra - rankų darbo talentingo menininko sukurta skulptūra su aukšta menine ir išliekamąja verte.Karaliaus aukštis: 8.5cm.Unikali šachmatų lenta bronzinė su prabangaus onikso akmens paviršiumi. Matmenys 40x40cm. Kvadratas: 4.3cm.Pagaminta Italijoje.

    5 775,00 €
  • 599,00 € Pristatymas per 3-7d.d.

    Šachmatų figūros rankomis drožinėtos iš medžio.Karalius: 13cm.Šachmatų lenta iš natūralios medienos. Išmatavimai: 66x66cm.Pagaminta Italijoje.

    599,00 €
  • 27,68 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Kokybiškos žaidimo kortos kasdieniam naudojimui. Ši graži žaidimų kortų pakuotė turi minimalų trijų spalvų nugarėlės dizainą be rėmelių ir pasirinktines priekines kortelių puses. Kortelės supakuotos į prabangų aukštaspaude margintą dėklą su įspaudais ir aukso folijos akcentais. Užsandarintas mūsų prekės ženklo perforuotu antspaudu, kad būtų lengva...

    27,68 €
  • 8,29 € Pavėlavote - išparduota

    Kortos su įpatingai dideliais ženklais, šios kortos bus lengvai įskaitomos žmonėms su regėjimo sutrikimais.Taip pat puikiai tiks mokant vaikus kortų žaidimų. Kortos yra mažesnio formato, todėl yra patogios laikyti.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 88.9 mm x 57.15 mm. Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: raudona.Indeksas: super...

    8,29 €
  • 8,59 € Pavėlavote - išparduota

    Šios kortos yra perkamiausios pokerio kortos pasaulyje. Bicycle Rider Standard yra aukštos kokybės pokerio kortos už prieinamą kainą. Puikiai tinka pokerio mėgėjams.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 100 g.Pagrindinė spalva: juoda.Indeksas: standartinis.Plastiku aptrauktos popierinės kortos....

    8,59 €
  • 16,39 € Pavėlavote - išparduota

    Tally-Ho Autumn Circle žaidimo kortų dizainas įkvėptas rudens spalvų. Raudonos ir geltonos atspalviai atkartoja gamtoje vyraujančias šio sezono spalvas, o margi raštai tiesiog hipnotizuoja ir puikiai atrodo kortas maišant ar atliekant magijos triukus.Sudėtis: 52 kortos + 2 džokeriai.Kortos išmatavimai: 63.5 x 88.9 mm (2.5" x 3.5"). Kaladės svoris: 98...

    16,39 €
  • 13,39 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Pagaliau „Infinity“ žaidimo kortos yra čia! Begalybė aprėpia viską, apgaubdama viską iki begalybės! Todėl kaladei buvo pasirinktas pavadinimas Infinity. Kortelių nugarėlėje – taip pat ir ant džokerio – pavaizduotos dvi papūgos, išnyrančios iš juodųjų skylių; šie paukščiai simbolizuoja dangų, o žemė yra šaka, ant kurios jie ilsisi. O dangus ir žemė rodo...

    13,39 €
  • 19,99 € Pristatymas per 2-7d.d.

    High Victorian žaidimo kortos įkvėptos sudėtingos, kvapą gniaužiančios Victorian eros. Kiekvienas elementas buvo sukurtas nuo nulio su kruopščiu ir nepriekaištingu dėmesiu detalėms. Iliustruotos Joe White Londone. Kiekviena High Victorian malkos korta sukurta nuo nulio - net ir tūzai, džokeriai.Sudėtis: 52 cards + 2 Jokers.Kortų matmenys: 63.5 x 88.9 mm...

    19,99 €
  • 25,49 € Pristatymas per 2-7d.d.

    Elvis Presley yra geriausiai parduodamas visų laikų solo muzikos atlikėjas, sukaupęs daugiau nei milijardą parduotų įrašų visame pasaulyje. Nuo ankstyvųjų sesijų „Sun Records“ iki karjeros pabaigos ir vėliau, jo albumai ir singlai buvo sertifikuoti auksiniais, platininiais ir daugiaplatininiais. Tikra ikona, kuri ir toliau daro įtaką ir įkvepia. Dėžutė,...

    25,49 €
  • 20,90 € Pristatymas per 2-7d.d.

    "History Channel" kartu su U.S Games Systems Inc. pristato kortų kaladę "Black History" su 52 iškilių juodaodžių Amerikiečių portretais ir 120 psl. informacine brošiūra, kurioje rasite jų biografijas. Kortos paliečiamos 4 svarbios sritys: "Žmogaus teisės", "Mokslas ir industrija", "Nuotykiai" ir "Menas". Kortos tinkamos žaisti daugumą kortų žaidimų....

    20,90 €
289 - 336 iš 829 prekių