1000-2000 detalių dėlionės
Dėlionės nuo 1000 iki 2000 detalių – idealus pasirinkimas išties mėgstantiems rinkti dideles dėliones. Tai puikus būdas skirti laiko sau ar smagiai besišnekučiuojant leisti laisvalaikį su artimaisiais bei draugais.
Ravensburger 1000-2000 detalių puzzle dėlionių atvaizdus galite rinktis pagal individualius pomėgius: HOBI.LT asortimente jų yra pačių įvairiausių, o ypač gausus fantazijos, gamtos, gyvūnų ar miestų tematikos pasirinkimas, taip pat – pasaulyje gerai žinomų menininkų, tokių kaip Edvard Munch, Vincent van Gogh, Leonardo da Vinci ar Rembrandt darbų reprodukcijų. Belieka nuspręsti, kuri Ravensburger puzzle dėlionė Jums yra pati gražiausia, nes rinkti akiai mielą dėlionę – dar didesnis malonumas!
Kad ir ką išsirinksite – dėl kokybės galite nesijaudinti, nes Ravensburger dėlionės yra gaminamos iš itin kokybiško ir patvaraus kartono.
Ruošdamiesi pirkti dėlionę internetu iš HOBI.LT – pasižvalgykite ir aksesuarų, skirtų dėlionės rinkimui kataloge ČIA, kuriame rasite kilimėlį ir dėklą patogiam dėlionės rinkimui namuose ar kelionėje, o ketinantys dėlionę pasikabinti ant sienos – specialius Ravensburger klijus, kurie ne tik sutvirtins dėlionę, bet ir apsaugos ją nuo nepageidaujamo aplinkos poveikio!
1 - 48 iš 102 prekių
1 - 48 iš 102 prekių